Miért velünk?

Kérjen árajánlatot


MI VAGYUNK A KAPCSOLAT ÁLMAI HÁZA ÉS ANNAK MEGVALÓSÍTÁSA KÖZÖTT!

Telekvásárlásban teljeskörű segitséget nyújtunk, és igényei alapján kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb kivitelező partnerünket. Prémium minőségű kivitelezői kapcsolatokkal rendelkezünk. Korlátlan tervezési és kivitelezési lehetőségekkel. Az ajánlatot, a dokumentumokat és a szerződést az Ön anyanyelvén küldjük.

 

MAGYARORSZÁG KÖZKEDVELT HELYEIN AZ ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZAK ÉS LAKÁSOK NÉGYZETMÉTER ÁRA JÓVAL DRÁGÁBB, 1500 ÉS 4 EZER EURO KÖZÖTT ALAKUL.

VELÜNK AKÁR 20-30% MEGTAKARÍTÁST ÉRHET EL

KIADÁSOK ÉS BEVÉTELEK
Higgyen a számoknak, váljon befektetővé!

  • HA VÁSÁROLJA INGATLANÁT
  • HA ÁLTALUNK ÉPÍTTETI INGATLANÁT

Még nem rendelkezik építési telekkel Magyarországon?

Nem tudja kivel építtesse fel álmai házát, otthonát? Ön is jó üzleti lehetőséget lát abban, hogy magyarországi ingatlan tulajdonosa legyen?

A telek adásvételi szerződését és az ingatlan tulajdonjogát igazoló okiratokat természetesen hitelesitve az Ön anyanyelvén kapja meg.

Prémium kivitelező partnereink közül árajánlataik alapján kiválasztjuk önnek az ár-érték arányban a legkedvezőbbet. Az árajánlat elfogadását követően Ön az építési vállalkozóval van szerződéses kapcsolatban. Természetesen a szerződést hitelesítve az Ön anyanyelvén kapja meg.

Legkiválóbb befektetési területek a nagyvárosokban és a legkedveltebb üdülőhelyeken vannak. Kiemelkedő üzleti lehetőség van a Balatonnál és a gyógyvízzel rendelkező régióban akár értékesítés, akár bérbeadás szempontból. Építtessen többlakásos apartmant, mely nagy százalékos eséllyel teltházzal fog üzemelni. Ön lakjon az egyik apartmanban, és keressen pénzt nyaralva.